Αναβολή στη δίκη του ντράμερ για αποπλάνηση ανήλικης στο Εφετείο

Estimated read time 1 min read

Φωτογραφία αρχείου | 2867107 © Robert Byron | Dreamstime.com

Για τις 11 Απριλίου αναβλήθηκε, λόγω προβλήματος υγείας παράγοντα της δίκης, η εκδίκαση της υπόθεσης με δράστη έναν 71χρονο σήμερα μουσικό και θύμα ένα ανήλικο κορίτσι.

Ο κατηγορούμενος, πρώην ντράμερ μεγάλου ελληνικού συγκροτήματος, σε πρώτο βαθμό είχε κριθεί το 2019 ένοχος και καταδικάστηκε σε ποινή σε δωδεκαετούς κάθειρξης, χωρίς ελαφρυντικά, για κακούργημα, για γενετήσιες πράξεις με το παιδί όταν εκείνο ήταν 6 με 8 ετών. Όμως, άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος, υπό τον όρο της εμφάνισής του στο Αστυνομικό Τμήμα της κατοικίας του δύο φορές τον μήνα.

Σύμφωνα με το documentonews.gr η υπόθεση ξεκίνησε όταν η ανήλικη είπε στους γονείς της ότι ο κατηγορούμενος, 60 ετών τότε γείτονάς της, της έβαζε να βλέπει παιδικές ταινίες και βίντεο και στη συνέχεια τη χάιδευε σε διάφορα σημεία του σώματός της. Ο προβληματισμός των γονέων δημιουργήθηκε έπειτα από την αλλαγή στάσης άλλου ζευγαριού της περιοχής, το οποίο απαγόρευσε στο παιδί του να παίζει στην αυλή του κατηγορουμένου.

«Πλησιάζει η ώρα για την ολοκληρωτική δικαίωση της κόρης μου, η οποία συμβολικά θα αποτελέσει και δικαίωση για πολλά κακοποιημένα κορίτσια, τα οποία μάλιστα μπορεί να έχουν μέχρι σήμερα κρατήσει και το στόμα τους κλειστό. Σήμερα η κόρη μου είναι 16,5 ετών και το τραύμα που της επέφερε ο κατηγορούμενος με την παράνομη πράξη του, την οποία τελούσε για καιρό, το φέρει ακόμη και σήμερα» δήλωσε στο Documento η μητέρα της ανήλικης.

Πηγή άρθρου www.efsyn.gr

You May Also Like

More From Author