Ακόμη ένας θάνατος από κορονοϊό – Κατέληξε 83χρονη στο Σωτηρία – Newsbeast

Στους 193 υπολογίζονται πλέον οι νεκροί από κορονοϊό στην Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, το τελευταίο θύμα του Covid-19 στη χώρας είναι μία γυναίκα που κατέληξε, αργά το μεσημέρι στο νοσοκομείο «Σωτηρία»

Πρόκειται για μία 83χρονη, η οποία, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, απεβίωσε στις 16:00 απόγευμα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν έπασχε από διάφορα υποκείμενα νοσήματα.

Σαράντα τρία νέα κρούσματα του κορονοϊού στην Ελλάδα ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα 06/07 ο ΕΟΔΥ (δείτε εδώ περισσότερα). Τα 36 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου τις χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 3.562, εκ των οποίων το 54,6% αφορά άνδρες.

Αναλυτικότερα δηλώθηκαν:

Τριάντα έξι εισαγόμενα κρούσματα. Συγκεκριμένα, όλα τα κρούσματα εντοπίστηκαν κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν στον Προμαχώνα.

Η πλειονότητα των κρουσμάτων (20) αφορά πρόσωπα προερχόμενα από τη Σερβία. Τα υπόλοιπα 16 αφορούν κατοίκους άλλων χωρών. Τέσσερα κρούσματα εντοπίστηκαν στην περιφερειακή ενότητα Ξάνθης, δύο στην περιφερειακή ενότητα Καρπάθου και ένα στην περιφερειακή ενότητα Ανατολικής Αττικής.

852 (23,9%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.936 (54,4%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

*Η φωτογραφία είναι αρχείουΠηγή άρθρου www.newsbeast.gr