Αδιαφανείς διαδικασίες στο διαγωνισμό της ΕΡΤ

Αδιαφανείς διαδικασίες -τις οποίες βέβαια δεν κατονομάζει- καταγγέλει η ΕΣΗΕΑ στο διαγωνισμό της ΕΡΤ, ενώ αποκαλύπτει ότι ο αριθμός των δημοσιογράφων μειώθηκε ακόμη περισσότερο φτάνοντας τους 145 από 346 που ήταν πέρσι. Διαβάστε την ανακοίνωση: Η σφαγή, η ομηρεία, η αβεβαιότητα και η αγωνία των συμβασιούχων στην ΕΡΤ συνεχίζεται. Υπαναχωρώντας από τις αρχικές υποσχέσεις και […]

Αδιαφανείς διαδικασίες -τις οποίες βέβαια δεν κατονομάζει- καταγγέλει η ΕΣΗΕΑ στο διαγωνισμό της ΕΡΤ, ενώ αποκαλύπτει ότι ο αριθμός των δημοσιογράφων μειώθηκε ακόμη περισσότερο φτάνοντας τους 145 από 346 που ήταν πέρσι. Διαβάστε την ανακοίνωση:

Η σφαγή, η ομηρεία, η αβεβαιότητα και η αγωνία των συμβασιούχων στην ΕΡΤ συνεχίζεται. Υπαναχωρώντας από τις αρχικές υποσχέσεις και δεσμεύσεις τους, η Διοίκηση της ΕΡΤ και τα συναρμόδια Υπουργεία μειώνουν αυθαίρετα τον αριθμό των θέσεων εργασίας των συμβασιούχων δημοσιογράφων από 346 που υπάρχουν και καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες σε 145 αδιαφορώντας για τις συνέπειες που θα έχει η μείωση αυτή στον τομέα της ενημέρωσης. Καθιερώνουν δε μια αδιαφανή διαδικασία προσλήψεων με εξίσου αδιαφανή κριτήρια που, σε καμία περίπτωση, δεν διασφαλίζουν την κάλυψη των μειωμένων αυτών θέσεων εργασίας από τους ήδη συμβασιούχους.