Αγωνία για 3 κτηνοτρόφους στο Ρέθυμνο – Aγνοούνται αντιδήμαρχος, αδερφός και κουνιάδος – ΡέθυμνοΡέθυμνοΜεγάλη επιχείρηση αναζήτησης της πυροσβεστικής

Αγωνία για 3 αγνοούμενους κτηνοτρόφους στο Ρέθυμνο που αναζητούνται και για τους οποίους έχει στηθεί επιχείρηση της πυροσβεστικής. Πρόκειται για αντιδήμαρχο, τον αδερφό και τον κουνιάδο του και το τελευταίο στίγμα που έδωσαν ήταν στην περιοχή της Ελεύθερνας Ρεθύμνου όπου μετέβησαν σε ποιμνιοστάσιο.

Ωστόσο από το βράδυ της Τρίτης δεν κατέστη πλέον εφικτή η επικοινωνία μαζί τους. Αμέσως ξεκίνησε μεγάλη  επιχείρηση αναζήτησης στην οποία συμμετέχουν 8 άτομα της ΕΜΑΚ και 6 πυροσβέστες από το Ρέθυμνο καθώς οι καιρικές συνθήκες είναι αντίξοες και το σημείο δύσβατο. 

Αντιδήμαρχος ο ένας αγνοούμενος

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Μυλοποτάμου κ.Κόκκινο το σημείο όπου μετέβησαν οι κτηνοτρόφοι βρίσκεται στα σύνορα του δήμου. Όπως αναφέρει: «ο ένας από τους τρεις είναι ο αντιδήμαρχος του δημοτικού διαμερίσματος Κουλούκωνα ο οποίος μετέβη στην περιοχή Αραβάνες μαζί με τον αδερφό και τον κουνιάδο του. Το ανησυχητικό είναι ότι από το βράδυ της Τρίτης δεν απαντάει κανείς στα τηλέφωνα».

Υπενθυμίζεται ότι λόγω της πυκνής χιονόπτωσης δυσπρόσιτα είναι πολλά ορεινά σημεία της Κρήτης. Την Τρίτη νεκρός εντοπίστηκε στο Οροπέδιο Λασιθίου ένας 56χρονος κτηνοτρόφος που είχε μεταβεί σε ποιμνιοστάσιο.

(φωτογραφία αρχείου)


Πηγή άρθρου www.neakriti.gr