Αγάπα με, βουκολικά…

Απόσπασμα από δελτίο Τύπου του Alpha για το… real life πρόγραμμα “Αγρότης Μόνος Ψάχνει”: “…Η ώρα των μεγάλων αποφάσεων πλησιάζει και οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές. Κάποιοι αγρότες έχουν ξεκαθαρίσει ποια κοπέλα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην καρδιά τους, ενώ κάποιοι άλλοι ακόμα αμφιταλαντεύονται. Σε ορισμένες φάρμες το παραμύθι τελειώνει, ενώ σε άλλες μόλις τώρα ξεκινά!! […]

Απόσπασμα από δελτίο Τύπου του Alpha για το… real life πρόγραμμα “Αγρότης Μόνος Ψάχνει”:

“…Η ώρα των μεγάλων αποφάσεων πλησιάζει και οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές.
Κάποιοι αγρότες έχουν ξεκαθαρίσει ποια κοπέλα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην καρδιά τους, ενώ κάποιοι άλλοι ακόμα αμφιταλαντεύονται.
Σε ορισμένες φάρμες το παραμύθι τελειώνει, ενώ σε άλλες μόλις τώρα ξεκινά!!

Σπύρος (Μασένκα και Χαρά)
Ο Σπύρος κάνει ένα πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια της Χαράς. Η βραδιά όμως επιφυλάσσει ανατροπές και οι αποκαλύψεις που γίνονται φέρνουν το Σπύρο σε δύσκολη θέση.

Δημήτρης (Χριστίνα και Μαριάννα)
Μετά την αποχώρηση της Μαριάννας ο Δημήτρης μοιράζεται το χρόνο του αποκλειστικά με τη Χριστίνα. Η Χριστίνα παίρνει την κατάσταση στα χέρια της και εκδηλώνει ξεκάθαρα τις προθέσεις της.
Θα εκμεταλλευτεί ο Δημήτρης την ευκαιρία που του δίνεται;”

Έλα μου, ντε. Διότι ο Alpha το δελτίο Τύπου στο στέλνει για να σε “φτιάξει”, όχι για να σε ενημερώσει. Εδώ ο κόσμος, χάνεται και στα χωράφια γάμοι…
Σ’ αυτό το κανάλι θα λέει ειδήσεις, ο Λάκης, είπαμε;