Έξαλλος ο Κατερινόπουλος με την Πισπιρίγκου: Στο τέλος θα πει πως την Ίριδα…

Estimated read time 1 min read

ΚΑΤΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΡΙΔΑ

Μην μας πει στο τέλος πως την Ίριδα την έπνιξε η Τζωρτζίνα. Μπορεί να το ακούσουμε κι αυτό”, είπε ο Θανάσης Κατερινόπουλος για τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον θάνατο του μικρότερου από τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα.

Διαβάστε Επίσης

Έξαλλος ο Κατερινόπουλος με την Πισπιρίγκου: Στο τέλος θα πει πως την Ίριδα την έπνιξε η Τζωρτζίνα [βίντεο]

Ειδικότερα, ο ταξίαρχος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε στον παραπάνω ακραίο ισχυρισμό, μιλώντας στην εκπομπή του Star “Αλήθειες με τη Ζήνα” για τις συνθήκες θανάτου του μωρού της οικογένειας Δασκαλάκη, της Ίριδας, αλλά και για τις ώρες που έχουν αναφέρει στις καταθέσεις τους οι εμπλεκόμενοι εκείνο το μοιραίο πρωινό.

“Μην μας πει στο τέλος πως την Ίριδα την έπνιξε η Τζωρτζίνα. Μπορεί να το ακούσουμε κι αυτό” ανέφερε, χαρακτηριστικά, ο Θανάσης Κατερινόπουλος, μιλώντας για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, σχετικά με τη δολοφονία της μικρής Ίριδας.

Στη ΓΑΔΑ η Δήμητρα Πισπιρίγκου

Το κατώφλι της ΓΑΔΑ πέρασε λίγο πριν τις 13:00 το μεσημέρι της Τρίτης η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα Πισπιρίγκου, προκειμένου να καταθέσει στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών για τους βίαιους και φρικτούς θανάτους της Μαλένας και της Ιριδας.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου μπήκε στο κτίριο από την πίσω πόρτα συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της αδελφής της, Οθωνα Παπαδόπουλο και αποδοκιμάστηκε από συγκεντρωμένους πολίτες.

Διαβάστε Επίσης

Έξαλλος ο Κατερινόπουλος με την Πισπιρίγκου: Στο τέλος θα πει πως την Ίριδα την έπνιξε η Τζωρτζίνα [βίντεο] - εικόνα 2

Η κατάθεση της Δημητρας Πισπιρίγκου θεωρείται “κλειδί” στην υπόθεση, προκειμένου οι έμπειροι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών να φτάσουν στην άκρη του νήματος και να δώσουν απάντηση στο ποιος ή ποιοι σκότωσαν τη Μαλένα και την Ιριδα.

Πώς δολοφονήθηκαν Μαλένα και Ίριδα

Η Μαλένα με το… χέρι, η Ίριδα με το… πανάκι. Ασφυκτικός θάνατος με διαφορετικό μηχανισμό. Η Μαλένα με κλείσιμο αεροφόρων οδών (μύτη και στόμα), με το… χέρι, μέσα στο νοσοκομείο. Η Ίριδα με το πανάκι, στο σπίτι της οικογένειας. Σε αυτό το συμπέρασμα, καταλήγει με αναλυτικό τρόπο, σε 20 σελίδες, το πόρισμα των ιατροδικαστών Νίκου Καρακούκη και Νίκου Καλόγρηα, χωρίς να αφήνει αμφισβητήσεις, πως πρόκειται για εγκληματικές ενέργειες από… εξωγενή παράγοντα.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Πηγή άρθρου www.thetoc.gr

You May Also Like

More From Author