Ένωση Αστυνομικών Τρικάλων: ‘Να μην υιοθετούνται φήμες για την υπόθεση της 16χρονης’ – Κοινωνία

Κάλεσμα στους πολίτες των Τρικάλων να μην υιοθετούν και να μη διαδίδουν φήμες έκανε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων σε ανακοίνωση που εξέδωσε. Παράλληλα, θέλησε να εκφράσει τα συλλυπητήριά της στην οικογένειας της 16χρονης που βρέθηκε νεκρή στο προαύλιο του Ιερού Ναού Προφήτη Ηλία, αλλά και τη στήριξή της προς τους αστυνομικούς που έχουν αναλάβει την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια της 16χρονης που βρήκε τραγικό θάνατο πρωινές ώρες της 15-07-2020 στην περιοχή του προφήτη Ηλία στα Τρίκαλα.

Διά της παρούσης όμως θέλουμε να εκφράσουμε και την απόλυτη στήριξη στους συναδέλφους μας του Τ.Α. Τρικάλων που ανέλαβαν να εξιχνιάσουν την τραγική αυτή υπόθεση. Είμαστε βέβαιοι ότι θα εκπληρώσουν στο ακέραιο το καθήκον τους και θα ρίξουν άπλετο φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε το θάνατο η 16χρόνη ανήλικη. Ή Υπηρεσιακή τους πορεία έχει αποδείξει το ήθος τους, την αξιοπρέπεια τους και την αυταπάρνηση τους πολλάκις στο παρελθόν και δεν αμφισβητείται από κανέναν.

Καλούμε τους Τρικαλινούς πολίτες να μην υιοθετούν φήμες και διαδόσεις και να εμπιστευτούν τα επίσημα όργανα της πολιτείας που έχουν οριστεί γι αυτό το σκοπό, περιμένοντας σε κάθε περίπτωση τις επίσημες ανακοινώσεις των αρχών”.Πηγή άρθρου www.news247.gr