Ένας τραυματίας από πυρά στο ΑΠΘ

Estimated read time 1 min read

Έπεσαν έξι πυροβολισμοί και ένα τουλάχιστον άτομο τραυματίστηκε/https://www.thestival.gr/

Στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» εντοπίστηκε ένα άτομο που φέρει τραύματα από πυροβόλο όπλο και έχει ποινικό παρελθόν. Οι αρχές οδηγούνται προς το συμπέρασμα ότι η υπόθεση αφορά ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας εντός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Tο συμβάν έλαβε χώρα στην πλατεία Χημείου, με τις αρχές να οδηγούνται προς το συμπέρασμα ότι η υπόθεση αφορά ξεκαθάρισμα λογαριασμών στην οποία εμπλέκονται άτομα του κοινού ποινικού δικαίου.

Ειδικότερα, ομάδα περίπου 20 ατόμων φέρεται να ήρθε με οχήματα στην περιοχή και ακολούθως να εισήλθε στο campus και να κινήθηκε προς την πλατεία. Στο σημείο αυτό, υπήρξε συμπλοκή και έπεσαν πυροβολισμοί, από τους οποίους τουλάχιστον ένα άτομο τραυματίστηκε. Στη συνέχεια η ομάδα των 20 ατόμων αποχώρησε από το campus ενώ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο, όπου εντόπισαν κάλυκες από πυροβόλο όπλο και σημάδια από αίμα. 

Λίγη ώρα αργότερα, εντοπίστηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», που βρίσκεται απέναντι από το ΑΠΘ, ένα άτομο που φέρει τραύματα στα πόδια από πυροβόλο όπλο, με τις αρχές να εξετάζουν την πιθανότητα να τραυματίστηκε στο campus. Ο τραυματίας (ένας 23χρονος ομογενής από τη Γεωργία, με ποινικό παρελθόν για ναρκωτικά και ληστείες) μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τη βοήθεια άλλων τριών ατόμων και αμέσως οδηγήθηκε στο χειρουργείο για επέμβαση, προκειμένου να του αφαιρεθούν οι σφαίρες. 

Η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε συνολικά οκτώ προσαγωγές: πρόκειται για άτομα που είτε επέβαιναν σε όχημα που ακινητοποιήθηκε στην οδό Αγίου Δημητρίου, είτε ήταν στο σημείο πεζοί.

Σημειώνεται ότι υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων.

Πηγή άρθρου www.efsyn.gr

You May Also Like

More From Author