Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Έρχονται καταιγίδες, χαλάζι και κεραυνοί

Estimated read time 1 min read

Η πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού αναμένεται από σήμερα, Παρασκευή, το απόγευμα και έως τις πρώτες απογευματινές ώρες του Σαββάτου, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο.

Χαλάει ο καιρός από το απόγευμα, καθώς έρχονται καταιγίδες, χαλάζι, κεραυνοί και ισχυροί νοτιάδες, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης που εξέδωσε η ΕΜΥ.

Η πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού αναμένεται από σήμερα (10/03), Παρασκευή, το απόγευμα και έως τις πρώτες απογευματινές ώρες του Σαββάτου (11/03), σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο. Τα κύρια χαρακτηριστικά της κακοκαιρίας θα είναι οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες κατά τόπους θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, πιθανώς χαλαζοπτώσεις και από ισχυρούς ανέμους από νότιες- νοτιοδυτικές διευθύνσεις.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Πιο αναλυτικά, ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:

Σήμερα Παρασκευή (10/03), από τις απογευματινές ώρες στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και από τις βραδινές ώρες στη δυτική και κεντρική Στερεά και κατά τόπους στη Μακεδονία και τη βορειοδυτική Πελοπόννησο.

Αύριο Σάββατο (11/03), μέχρι τις πρωινές ώρες στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική και κεντρική Στερεά, τη βορειοδυτική Πελοπόννησο, τη Μακεδονία (κυρίως την κεντρική και ανατολική). Η κακοκαιρία θα χτυπήσει το μεσημέρι τη Θράκη, ενώ τις απογευματινές ώρες το φαινόμενο θα μεταφερθεί προς τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Πηγή άρθρου www.gazzetta.gr

You May Also Like

More From Author