Έκπληξη από τον Δήμο Αθηναίων για την υποδοχή του 2021

Estimated read time 1 min read

Φέτος, ο Δήμος Αθηναίων μας καλεί να αποχαιρετήσουμε το 2020 με έναν τρόπο ιδιαίτερο, διαφορετικό, όπως άλλωστε διαφορετική είναι και η χρονιά που αφήνουμε πίσω.

Αυτή την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, αν και μακριά ακόμα, θα είμαστε όλοι μαζί! Όπου κι αν βρισκόμαστε, στο σπίτι, στη δουλειά, πλάι στους αγαπημένους μας ή χιλιόμετρα μακριά τους, στις 23:45 συντονιζόμαστε στην ΕΡΤ1 και στην ψηφιακή πλατφόρμα του ertflix.gr για να παρακολουθήσουμε ένα ξεχωριστό, ένα ατμοσφαιρικό θέαμα,  αφιερωμένο στο «μαζί»!

Μπακογιάννης: «Μια έκπληξη που θα μας φέρει πιο κοντά»

«Η υποδοχή του 2021 θα είναι έκπληξη για τους πολίτες», δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης. «Αυτή η Πρωτοχρονιά είναι αλλιώτικη. Μπορεί να μην είναι η γιορτή της χαράς, αλλά σίγουρα είναι η γιορτή της ελπίδας. Απόψε θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας και θέλουμε να το κάνουμε όλοι μαζί. Αξιοποιώντας λοιπόν την τεχνολογία, με φωτισμό, με προβολές βίντεο, με πυροτεχνήματα, θέλουμε να πούμε την ιστορία του 2020, αλλά και αυτήν που πιστεύουμε ότι θα είναι η ιστορία του 2021. Ότι δηλαδή, χτυπηθήκαμε, πληγωθήκαμε, αλλά σταθήκαμε όρθιοι. Και κάπου μέσα σε όλη αυτήν την περιπέτεια έχουμε ανακαλύψει ξανά τη σημασία που έχουμε όλοι ο ένας για τον άλλον. Και αυτή είναι η ανθρώπινη αλυσίδα που μας κρατάει, γιατί η ζωή πάντα κερδίζει!»

Ο στόχος για απόψε είναι κάτι το διαφορετικό, κάτι που θα μας φέρει όλους πιο κοντά και ας είμαστε μακριά. «Θα είναι μια αλλαγή του χρόνου που θα τη θυμόμαστε!«, τόνισε ο κ. Μπακογιάννης. «Θέλω να ελπίζω ότι στο τέλος, στις 12.03 με 12.05, θα αισθανθούμε όλοι λίγο καλύτερα. Θα αγκαλιαστούμε στα σπίτια μας. Κάπου ανάμεσα στην οθόνη της τηλεόρασης και στο μπαλκόνι μας, θα μπορέσουμε όλοι να το ζήσουμε και να το απολαύσουμε».

«Η χρονιά που φεύγει μας κράτησε σε απόσταση, μας κράτησε μακριά. Μακριά από τους φίλους, την οικογένεια, τους αγαπημένους μας. Μακριά από την κανονικότητα της καθημερινότητάς μας. Μέσα απ’ αυτό το ασυνήθιστο «μακριά» όμως, θυμηθήκαμε, καταλάβαμε ότι αυτό που έχει σημασία είναι το «εμείς», το «μαζί». Και, κρατώντας αυτό ως το πιο σημαντικό που μας έδωσε το 2020, υποδεχόμαστε τη νέα χρονιά με ελπίδα, προσμονή και αισιοδοξία», επεσήμανε ο δήμαρχος Αθηναίων, μιλώντας στο Open TV.

Το εντυπωσιακό φωτιστικό show που θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε, τα video projections και τα πολύχρωμα πυροτεχνήματα που θα αγκαλιάσουν τον αττικό ουρανό, θα φτάσουν σε κάθε γωνιά της πόλης, σε κάθε γωνιά της χώρας, σε κάθε οθόνη, δίπλα σε κάθε στολισμένο δέντρο, για να γεμίσουν τις καρδιές μας με φως και ζεστασιά. 

Κι όλα αυτά, με δύο αγαπημένους και ιδιαίτερα ταλαντούχους ηθοποιούς, την Μαρία Κίτσου και τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο, αλλά και με όλους εσάς με τους οποίους θα μοιραστούμε τα τελευταία λεπτά του 2020 και θα μετρήσουμε αντίστροφα για να καλωσορίσουμε το 2021! Στις 23:45 συντονιστείτε στην ΕΡΤ1 και στην ψηφιακή πλατφόρμα του ertflix.gr.

Όλα όσα θα δούμε πραγματοποιούνται με αυστηρή τήρηση των προβλεπόμενων από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας υγειονομικών κανόνων και χωρίς την παρουσία κοινού.

Σχετική Είδηση: Πρωτοχρονιά με τα εορταστικά προγράμματα της ΕΡΤ

Μοιράσου το άρθρο:

Πηγή άρθρου www.ert.gr

You May Also Like

More From Author