Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Θρίλερ με την κάρτα μνήμης της κάμερας

Συγκεκριμένα οι ερευνητές της ασφάλειας ανέμεναν τα αποτέλεσματα απο την ανάλυση της κάρτας μνήμης της κάμερας στο σαλόνι του σπιτιού, προκειμένου να καταλήξουν στο εάν η αφάιρεσή της έγινε πριν ή μετά τη δολοφονία.
Εάν αποδειχθεί ότι ο Αναγνωστόπουλος αφαίρεσε την κάρτα μνήμης πριν τη δολοφονία της συζύγου του τότε ενισχύεται το σενάριο του εκ προμελέτης εγκλήματος.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ceiat1lavv4p-sf)
Όμως η τροπή που πήραν τα πράγματα είναι διαφορετική καθώς σύμφωνα με τον Alpha οι επιτελείς της ασφάλειας δεν κατέληξαν ακόμη στο πότε ακριβώς αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης από την κάμερα. Έτσι λοιπόν δεν μπορούν να απαντήσουν στον ανακριτή για το πότε ο 34χρονος αφαίρεσε την κάρτα μνήμης.
Ως εκ τούτου αποφασίστηκε τα στοιχεία αυτά να σταλούν στην Κίνα, όπου βρίσκεται η μητρική εταιρεία που κατασκεύασε την κάμερα, σε μία προσπάθεια να δοθούν απαντήσεις.
Ειδήσεις σήμερα:
Παντρεύεται ο Άκης Πετρετζίκης – «Ήδη έχουν στείλει προσκλητήρια»
Μαρίνα Πατούλη – Μόνικα Μπελούτσι: Συναντήθηκαν στο μουσείο της Ακρόπολης
Έγκλημα στη Ρόδο: Προκλητικές δηλώσεις από τον θείο του δολοφόνου – «Παγωμάρα» στο στούντιο του ΑΝΤ1
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr