Άρτα: Η Συνομιλία Του 29χρονου Με Τον Αδερφό Του – Τι Είπαν

Estimated read time 1 min read

Τη συνομιλία που είχε ο 29χρονος με τον αδερφό του, πριν παραδοθεί για τη δολοφονία του πεθερού του στην Άρτα, αποκαλύπτει ο δεύτερος, αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Τασούλα Παπανικολάου.

Όπως αποκαλύπτει, δεν κρυβόταν γιατί ήθελε να αποφύγει τη σύλληψη αλλά γιατί σκεφτόταν να αυτοκτονήσει.

Άρτα: Πήρε προθεσμία για Τετάρτη ο 29χρονος – Τα πρώτα λόγια του

«Με πήρε στις έξι η ώρα τηλέφωνο. Μου είπε “αδερφέ, θέλω να παραδωθώ. Μετάνιωσα γι΄ αυτό που έκανα και θέλω να πάρεις την αστυνομία τηλέφωνο να έρθει να με συλλάβει”», είπε στον αδερφό του.

Ο 29χρονος παραδόθηκε στις αρχές και δήλωσε μετανιωμένος για τη δολοφονία του πεθερού του στην Άρτα

Ο 29χρονος παραδόθηκε στις αρχές και δήλωσε μετανιωμένος για τη δολοφονία του πεθερού του στην Άρτα

Ο ίδιος πήγε στο σημείο που βρισκόταν ο 29χρονος πριν την αστυνομία, όπου ο δράστης του είπε ξανά ότι είχε μετανιώσει και πως δεν κρυβόταν από την αστυνομία, αλλά γιατί σκεφτόταν να βάλει τέλος στη ζωή του.

Άρτα: «Μετάνιωσα, ζητώ συγγνώμη», τα πρώτα λόγια του 29χρονου

«Μετά το σκέφτηκε καλό και ήθελε να συνεργαστεί με τη δικαιοσύνη. Καταστραφήκαμε και εμείς αυτοί. Είχαμε καλές σχέσεις με τον κόσμο, είχαμε ένα παιδάκι…», είπε.

«Ο δράστης δηλώνει ότι δεν πυροβόλησε την πρώην συζυγό του. Ό,τι συνέβη, συνέβη κατόπιν ενεργειών δυστυχώς που θόλωσαν το μυαλό του, σε κλάσματα δευτερολέπτου. Δεν είχε σκοπό να πυροβολήσει  την πρώην συζύγο του ούτε όμως και το θύμα», είπε ο δικηγόρος του 29χρονου, Ιωάννης Νεραντζάς.

Αρτα: Συνελήφθη ο 29χρονος που φέρεται να σκότωσε τον πεθερό του

Υπενθυμίζεται πως τα πρώτα λόγια του δράστη στους αστυνομικούς ήταν πως μετάνιωσε και ζητά συγγνώμη.

Το όπλο του, πάντως, δεν έχει βρεθεί, καθώς το πέταξε κάπου στα βουνά.

Τι συνέβη την περασμένη Τρίτη και έγινε το έγκλημα

Ο 29χρονος είχε χωρίσει πρόσφατα με τη σύζυγό του, με την οποία είχαν παντρευτεί πριν από δύο χρόνια.

Άρτα: Μπήκε μπροστά στις σφαίρες για να σώσει την κόρη του

Την περασμένη Τρίτη πήγε στο σπίτι της προκειμένου να πάρει το παιδί, καθώς το ζευγάρι είχε βγάλει συναινετικό διαζύγιο στις 2 Αυγούστου και η συμφωνία προέβλεπε πως θα το βλέπει κάθε Τρίτη και Πέμπτη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, από την πρώτη στιγμή που έφθασε στο πατρικό σπίτι της πρώην συζύγου του, ο 29χρονος ήταν εριστικός τόσο απέναντι στην ίδια οσο και στον πρώην πεθερό του.

Άρτα: Γαμπρός σκότωσε τον πεθερό του – Πυροβόλησε και την πρώην σύζυγό του

Ακολούθησε καυγάς με τον πρώην πεθερό του. Όλοι βγήκαν έξω, ο 29χρονος πήρε το όπλο από το αυτοκίνητο, με τον άτυχο άνδρα να μπαίνει μπροστά από την κόρη του για να την προστατέψει και να δέχεται τα πυρά του 29χρονου.

Οι καταθέσεις κάνουν λόγο για έναν οξύθυμο άνδρα, που προκαλούσε πολλά προβλήματα στην πρώην σύζυγο του γι’ αυτό και οδηγήθηκαν στο διαζύγιο 

Μετά το έγκλημα, ήξερε ακριβώς πού θα κρυφτεί: οδήγησε 32 χιλιόμετρα, φτάνοντας στην περιοχή Αυλάκι. Εγκατέλειψε το όχημά του και στη συνέχεια με τα πόδια διένυσε μια απόσταση 10 χιλιομέτρων και έφτασε στη Δαφνούλα Ευρυτανίας, όπου κρύφτηκε στο δάσος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.Πηγή άρθρου www.star.gr

You May Also Like

More From Author