Άλλη μια εβδομάδα χαρατσιών ξεκινά…

Ξεκινά αύριο, Δευτέρα, η αποστολή περίπου 3 εκατομμυρίων εκκαθαριστικών για την πληρωμή της πρώτης και της δεύτερης δόσης του φόρου εισοδ

Άλλη μια εβδομάδα χαρατσιών ξεκινά…

Ξεκινά αύριο, Δευτέρα, η αποστολή περίπου 3 εκατομμυρίων εκκαθαριστικών για την πληρωμή της πρώτης και της δεύτερης δόσης του φόρου εισοδήματος του 2010 αλλά και της ειδικής εισφοράς.

Παράλληλα, συνεχίζεται η καταβολή των δόσεων για το πολυ-εκκαθαριστικό που περιλαμβάνει την εισφορά αλληλεγγύης, το τέλος επιτηδεύματος και την έκτακτη εισφορά στις αντικειμενικές δαπάνες, ενώ μέχρι το τέλος Νοεμβρίου θα πρέπει να καταβληθεί η τρίτη δόση.

Την ίδια ώρα οι πολίτες καταβάλλουν το ειδικό τέλος ακινήτων μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ. 

Μέχρι το τέλος του μήνα έχουν την δυνατότητα να υπαχθούν στην περαίωση των εκκρεμών φορολογικών υποθέσεων της περιόδου 2000-2009 οι 500.000 φορολογούμενοι που δεν αποδέχθηκαν το εκκαθαριστικό.

Επίσης μέχρι το τέλος του μήνα, θα πρέπει να πληρωθούν τα παράβολα για την ένταξη στη ρύθμιση των αυθαιρέτων, ενώ η πρώτη δόση θα πρέπει να καταβληθεί μέχρι 22 Δεκεμβρίου.

Στο ίδιο διάστημα μπορούν να ενταχθούν και οι τελευταίοι στη ρύθμιση για τους ημιυπαίθριους.

Τέλος έρχονται και τα ειδοποιητήρια για τα τέλη κυκλοφορίας του 2012, τα οποία θα πρέπει να καταβληθούν μέχρι 31 Δεκεμβρίου.