Άδειασμα Ν.Δ. στη Λατινοπούλου έπειτα από νέα ρατσιστική ανάρτηση

Estimated read time 1 min read

EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

«H Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν έχει κανένα αξίωμα ή θέση στο οργανόγραμμα της Ν.Δ. και δεν θα είναι υποψήφια στις επόμενες εθνικές εκλογές» αναφέρουν πηγές της Ν.Δ., μετά τον σάλο που προκλήθηκε έπειτα από νέο προσβλητικό και ρατσιστικό σχόλιό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η πολιτεύτρια της Ν.Δ. με ανάρτησή της σχολίασε την εμφάνιση τηλεπαρουσιάστριας στην παραλία, προκαλώντας όργιο σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η επίμαχη ανάρτηση της πολιτεύτριας, που οδήγησε στη διαγραφή της από το κόμμα

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Αφροδίτη Λατινοπούλου έχει προκαλέσει με ρατσιστικά και σεξιστικά σχόλια, σχετικά με την εμφάνιση γυναικών, με ξενοφοβικά και αντιμεταναστευτικά σχόλια αλλά και με επιθέσεις εναντίον πολιτικών προσώπων.

Μάλιστα, τα σχόλιά της είχαν προκαλέσει την αντίδραση κομματικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας που τον Ιούνιο του 2021 σε ανακοίνωσή τους σημείωναν μεταξύ άλλων ότι εκτίθενται πρωτίστως όσοι «επιλέγουν ή ανέχονται πρόσωπα σε όλα τα επίπεδα, από τη βάση ως την ηγεσία, που ασχημονούν παραβιάζοντας αρχές και αξίες μιας παράταξης που διαχρονικά συνέβαλλε στη προώθηση φιλελεύθερων και ουμανιστικών αρχών».

Πάντως, ο Ευάγγελος Αντώναρος που πριν από ένα χρόνο ήταν μεταξύ των στελεχών της Ν.Δ. που είχαν αντιδράσει στα περιστατικά αυτά, με ανάρτησή του επιτίθεται στο κόμμα, σημειώνοντας:

«Αν είχαν κουράγιο η ΝΔ και η ηγεσία της θα “κοβανε” από τα ψηφοδέλτια κι άλλους απίθανους τύπους και τύπισσες που δρουν στην κυβέρνηση και λένε απιθανότητες. Και θα το έκαναν επίσημα και όχι με διαρροές. Όπως επίσημα προαναγγέλλουν επιλεγμένους υποψηφίους για να τους δώσουν προβάδισμα».

 Πηγή άρθρου www.efsyn.gr

You May Also Like

More From Author