«Είµαστε συνέταιροι στα ψώνια»

Ο Τιµόθεος Χιλλ ξέρει από πού προέρχονται οι πρώτες ύλες για το φαγητό του. Γνώρισε τους καλλιεργητές, έµαθε τα µυστικά τους και περπάτησ

Ο Τιµόθεος Χιλλ ξέρει από πού προέρχονται οι πρώτες ύλες για το φαγητό του. Γνώρισε τους καλλιεργητές, έµαθε τα µυστικά τους και περπάτησε στη γη τους πριν γευτεί τα προϊόντα τους. Και δεν είναι ο µόνος. Ανήκει σε µια οµάδα πολιτών στη Θεσσαλονίκη που επαναπροσδιορίζουν τη σχέση τους µε την τροφή και ψωνίζουν απευθείας από τους παραγωγούς, χωρίς παζάρια, καπέλα και µεσάζοντες.