«Γάζωσαν» 65χρονη στην Ηλεία

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει μια 65χρονη έπειτα από ένοπλη επίθεση που δέχτηκε από αγνώστους, στο χωριό όπου κατοικεί στην Κεραμιδιά …

«Γάζωσαν» 65χρονη στην Ηλεία

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει μια 65χρονη έπειτα από ένοπλη επίθεση που δέχτηκε από αγνώστους, στο χωριό όπου κατοικεί στην Κεραμιδιά Ηλείας.

Η άτυχη γυναίκα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Αμαλιάδα έχοντας τραύματα σε όλο της το σώμα από σφαίρες πυροβόλου όπλου.

Το αιματηρό περιστατικό συνέβη νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου. Οι δράστες, πρόκειται για δυο άτομα, βρίσκονταν στο καφενείο που διατηρεί ο σύζυγος της 65χρονης όταν αφού ήπιαν τον καφέ τους βγήκαν στο δρόμο και ακολούθησαν κατά μια εκδοχή, τη γυναίκα που πήγαινε στο κοτέτσι της.

Στο σημείο αυτό εκείνοι την ρώτησαν αν πουλιέται κάποιο οικόπεδο στην περιοχή και όταν έλαβαν αρνητική απάντηση, άγνωστο γιατί ο ένας από τους δύο τράβηξε πιστόλι και «γάζωσε» την άτυχη γυναίκα. Μετά τη πράξη τους, οι δράστες επιβιβάστηκαν σε ένα τζιπ ανέπτυξαν ιλιγγιώδη ταχύτητα και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Πηγή: ilialive.gr