Αύξηση 6,5% του κύκλου εργασίας της Manifest Services & εστίαση στην επενδυτική ανάπτυξη

Επιβεβαιώνοντας τη σαφή τάση ανάκαμψης και την είσοδο στη νέα εποχή ανάπτυξης, ο κύκλος εργασιών της Manifest Services της μεγαλύτερης ελληνικής εταιρείας Facility Management,  κινήθηκε ανοδικά και διαμορφώθηκε στα € 7,122 εκ. παρουσιάζοντας σημαντική αύξηση 6,5% σε σχέση με την περσινή περίοδο.

Επιπλέον, η Manifest Services έδωσε ουσιαστική έμφαση στην επενδυτική στρατηγική,  επενδύοντας περισσότερα από € 430.000 στην ανάπτυξη σημαντικών πυλώνων λειτουργίας της εταιρείας. Σε αυτό το πλαίσιο ενισχύθηκαν ποιοτικά τα συστήματα λειτουργίας ενώ μεγάλη σημασία δόθηκε στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού ποιοτικά και ποσοτικά με νέες θέσεις εργασίας και περεταίρω εκπαιδευτικά προγράμματα για το προσωπικό.

Παράλληλα, το 2016 υπήρξε η πλέον σημαντική  χρονιά για τη Manifest Services καθώς οι αναπτυξιακές προοπτικές της προσέλκυσαν το ενδιαφέρον της η εταιρεία επιχειρηματικών συμμετοχών Southbridge στην οποία συμμετέχει το Ευρωπαϊκό Επενδυτικό Ταμείο (βραχίονας της ΕΤΕπ) και ξένα κεφάλαια  η οποία προχώρησε στην επένδυση € 3,5 εκ.

Επίσης,  η Manifest Services μέσω της συμμετοχής της στην κοινοπραξία 21stFM Alliance αποτελεί την μοναδική ελληνική εταιρεία του κλάδου με παρουσία σε σχεδόν 10 χώρες στην Ευρώπη.

Έχοντας ως παρακαταθήκη την αναπτυξιακή πορεία του 2016 η Manifest Services στοχεύει για το 2017 την περεταίρω αύξηση των μεγεθών της στη βάση δύο στρατηγικών πυλώνων: Τις επενδύσεις που αφορούν τις digital υπηρεσίες με την εφαρμογή καινοτόμων νέων τεχνολογιών σε επίπεδο λειτουργίας (E-customer) αλλά και την εστίαση στον κλάδο του τουρισμού. Σε αυτό το πλαίσιο η Manifest Services, έχει αναπτύξει και υλοποιεί εξειδικευμένα πακέτα υπηρεσιών προς ξενοδοχειακές μονάδες σε όλη τη χώρα και στοχεύει να επεκτείνει τη δραστηριότητά της σε έργα διαχείρισης μεγάλων εθνικών υποδομών όπως τα λιμάνια και τα αεροδρόμια.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Manifest Services Διονύσης Αμμολοχίτης δήλωσε σχετικά: “Το 2016 ήταν για εμάς μια χρονιά δυναμικών επιδόσεων αφού οι επενδύσεις μας, δημιουργούν και διασφαλίζουν ένα αισιόδοξο και αναπτυξιακό μέλλον. Ήταν η χρονιά που σπείραμε και από το 2017 – 2018 θα αρχίσουμε να θερίζουμε. Άλλωστε, για 13η συνεχόμενη χρονιά η Manifest Services καταγράφει συνεχείς αναπτυξιακούς ρυθμούς παρά τη δυσμενή οικονομική συγκυρία για τη χώρα. Αυτό οφείλεται σε μια σειρά παραγόντων που στο επίκεντρο έχουν το εξειδικευμένο και άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας που αποτελείται από τα καλύτερα στελέχη της αγοράς, ενώ σημαντικό ρόλο παίζει το άρτιο σύστημα διασφάλισης ποιότητας και το μοναδικό μοντέλο διαχείρισης έργων που εφαρμόζουμε. Είναι αξιοσημείωτο πως είμαστε η μοναδική ελληνική εταιρία που είναι σε θέση να παραδώσει όλες τις υπηρεσίες του Facility Management με δική μας τεχνογνωσία στα πρότυπα των εταιριών του εξωτερικού”.

Πηγή: http://www.capital.gr/epixeiriseis/3193442/auxisi-6-5-tou-kuklou-ergasias-tis-manifest-services-estiasi-stin-ependutiki-anaptuxi

You May Also Like

More From Author