18-23 Μαΐου: Μοναδικές προσφορές και εκπλήξεις κατά την Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών της Praktiker

  • 70 Δωροεπιταγές Praktiker αξίας 100 ευρώ
  • Προσφορές και επιδείξεις προϊόντων
  • Δωρεάν μεταφορά για αγορές

 Η Praktiker http://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/1329016/praktiker-symmetehei-sto-programma-epistrofh-ths.html Hellas, το Νo. 1 Δίκτυο καταστημάτων DIY & HomeImprovementστην Ελλάδα, με πάγιο στόχο την άριστη και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών της, προσκαλεί για 2η συνεχή χρονιά όλους να γιορτάσουν μαζί στα 14 καταστήματά της σε όλη την Ελλάδα την Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών, από τις 18 έως τις 23 Μαΐου. Η διοργάνωση της γιορτής αυτής πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών και στηρίζεται στη φιλοσοφία της Εταιρίας να αλληλεπιδρά με τον καταναλωτή και να βελτιώνει συνεχώς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που του προσφέρει. 

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, τα καταστήματα Praktiker θα επιφυλάσσουν μοναδικές εκπλήξεις, δώρα και προσφορές, καλώντας ταυτόχρονα τους καταναλωτές να συμμετάσχουν στην αξιολόγηση της εξυπηρέτησης που λαμβάνουν! Συγκεκριμένα:

–       Με τη συμπλήρωση της ψηφιακής φόρμας «Η γνώμη σας μετράει» στα καταστήματα Praktiker, για την αξιολόγηση της εξυπηρέτησης των καταστημάτων, το κοινό μπαίνει σε κλήρωση για δωροεπιταγές Praktikerαξίας 100 ευρώ, από την οποία θα αναδειχθούν 70 τυχεροί, 5 για κάθε 1 από τα 14 καταστήματα Praktiker στην Ελλάδα!

–       Παράλληλα, τα Praktikerπροσφέρουν δωρεάν μεταφορά για όλες τις αγορές, ανεξαρτήτως αξίας, που θα πραγματοποιηθούν στα καταστήματα αλλά και μέσω του www.praktiker.grκατά τη διάρκεια της εβδομάδας αυτής.

–       Επιδιώκοντας να ενισχύει την επιθυμία των καταναλωτών να δημιουργούν, να κατασκευάζουν αλλά και να επισκευάζουν μόνοι τους, τα Praktikerδιοργανώνουν 2 επιδείξεις προϊόντων ανά ημέρα στα καταστήματα, από τις 11.30 έως τις 14.00, για όλη τη διάρκεια της εβδομάδας! Οι επισκέπτες των καταστημάτων γίνονται οι κηπουροί και οι μάστορες του σπιτού τους μαθαίνοντας για τις εφαρμογές χρωμάτων, τη συντήρηση του ποδηλάτου τους, την τοποθέτηση πατώματος laminate, τη χρήση διαφόρων μηχανημάτων και άλλες χρήσιμες εργασίες! Το πρόγραμμα των επιδείξεων έχει ως εξής:

Δευτέρα, 18/5: Μεταφύτευση & Τοποθέτηση Laminate

Τρίτη, 19/5: Συντήρηση ποδηλάτου & Εφαρμογές χρωμάτων (Vechro/Praktiker)

Τετάρτη, 20/5: Χρήση πλυστικών μηχανημάτων (Kärcher) & Τοποθέτηση σήτας

Πέμπτη, 21/5: Παρουσίαση και χρήση Dremel (Bosch) & Εφαρμογές χρωμάτων (Βιβεχρώμ)

Παρασκευή, 22/5: Μεταφύτευση & Συντήρηση ποδηλάτου

Σάββατο, 23/5: Παρουσίαση και χρήση Dremel (Bosch) & Εγκατάσταση αυτόματου ποτίσματος (Gardena)

Τα προϊόντα των παραπάνω επιδείξεων, μάλιστα, θα είναι διαθέσιμα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές: Ενδεικτικά, σε όλα τα εργαλεία και αξεσουάρ Dremel θα ισχύουν τιμές χωρίς ΦΠΑ και για τα πατώματα laminateCastelloθα ισχύει 50% έκπτωση!

Ταυτόχρονα, σε συνεργασία με την PizzaFanοι καταναλωτές θα χαρούν γευστικές δοκιμές πίτσας.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ειδική ενότητα του ιστοτόπου της Praktiker.   

Ακόμη, στο πλαίσιο αυτής της εβδομάδας, η Praktiker διοργανώνει την «Ημέρα Καταστήματος», που έχει γίνει πλέον παράδοση για την εταιρία και εφαρμόζεται κάθε χρόνο. Με έναρξη αυτή την εβδομάδα, οι εργαζόμενοι στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας, συμπεριλαμβανομένης της Διοίκησης, εργάζονται στα καταστήματα, με στόχο να βρεθούν σε προσωπική επαφή με τους πελάτες και να συνεργαστούν με τους συναδέλφους τους στα σημεία πώλησης. Ταυτόχρονα, διεξάγει και φέτος διαγωνισμό πανελλαδικά για την ανάδειξη των τριών καταστημάτων με την καλύτερη εξυπηρέτηση, ανά κατηγορία μεγέθους.

You May Also Like

More From Author