Πιστοποίηση «Best in Test» για την ποιότητα των υπηρεσιών φωνής και δεδομένων απέσπασε η COSMOTE

Πιστοποίηση «Best in Test» για την ποιότητα των υπηρεσιών φωνής και δεδομένων απέσπασε η COSMOTE, υπερέχοντας στις ανεξάρτητες συγκριτικές μετρήσεις που πραγματοποίησε η διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία μετρήσεων και ελέγχου δικτύων, P3 Communications.

Βάσει των μετρήσεων που πραγματοποιήθηκαν τον περασμένο Μάρτιο, το δίκτυο της COSMOTE πέτυχε το μεγαλύτερο σκορ στην Ελλάδα, συνολικά, αλλά και στις επιμέρους  αξιολογήσεις των υπηρεσιών φωνής και δεδομένων. Οι μετρήσεις πραγματοποιήθηκαν με ειδικό επιστημονικό εξοπλισμό (drive test tools) σε περισσότερες από 20 μεγάλες και μικρές πόλεις, καθώς και οδικούς άξονες.

Προσομοίωσαν κανονική χρήση συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας σε όλες τις δημοφιλείς υπηρεσίες φωνής και δεδομένων και αποτύπωσαν την τελική εμπειρία που βιώνουν οι πελάτες ως προς την αξιοπιστία, την ποιότητα/πιστότητα ήχου, το χρόνο αποκατάστασης της κλήσης, την ταχύτητα για ανέβασμα και κατέβασμα αρχείων, την ταχύτητα και αξιοπιστία πλοήγησης στο internet, την απρόσκοπτη παρακολούθηση YouTube videos σε HD.

Το πιστοποιητικό «Best in Test» της COSMOTE, καθώς και περισσότερες πληροφορίες για τη μεθοδολογία και τα αποτελέσματα των μετρήσεων, είναι διαθέσιμα στο: http://www.p3-group.com/downloads/2/8/0/3/6/150612_CERTIFICATE_Cosmote_Greece.pdf

Η εταιρεία P3 Communications είναι μια από τις μεγαλύτερες και εγκυρότερες εταιρείες παγκοσμίως στις μετρήσεις ποιότητας δικτύων τηλεπικοινωνιών (Network Measurements & Testing). Με την εμπειρία και τεχνογνωσία των ειδικών της, διενεργεί ελέγχους απόδοσης υψηλής ακρίβειας σε τηλεπικοινωνιακά δίκτυα, εκ μέρους μεγάλων τηλεπικοινωνιακών οργανισμών.

Με την πιστοποίηση «Best in Test» από την P3 Communications, επιβεβαιώνεται για μία ακόμη φορά η ηγετική θέση και η κορυφαία ποιότητα του δικτύου της COSMOTE, που προσφέρει αποδεδειγμένα αξιόπιστο, γρήγορο internet και κορυφαία ποιότητα επικοινωνίας σε όλη την Ελλάδα.

You May Also Like

More From Author